x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid, eliminată RUȘINOS din Liga Campionilor

Real Madrid, eliminată RUȘINOS din Liga Campionilor

06 Mar 2019   •   05:31
Real Madrid, eliminată RUȘINOS din Liga Campionilor

Real Madrid, câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale trofeului, a fost eliminat din Liga Campionilor la fotbal de Ajax Amsterdam, care s-a impus cu scorul de 4-1 pe stadionul ''Santiago Bernabeu'', marţi seara, în manşa secundă a optimilor de finală.

După victoria cu 2-1 de la Amsterdam, Real Madrid a fost umilită în propriul fief de ''lăncieri'', care au administrat echipei lui Santiago Solari a treia înfrângere consecutivă în mai puţin de o săptămână, după 0-3 şi 0-1 cu FC Barcelona, în Cupa Spaniei, respectiv La Liga.

Dusan Tadic a fost MVP-ul echipei olandeze, cu pase de gol la reuşitele lui Hakim Ziyech (7) şi David Neres (18), şi o un gol de excepţie în min. 62, după ce a existat consultarea arbitrajului video (VAR) pentru o posibilă minge scăpată în aut la faza premergătoare. Marco Asensio a readus speranţele madrilenilor prin golul realizat în min. 70, dar Lasse Schoene l-a surprins pe portarul Thibaut Courtois două minute mai târziu (72), dintr-o lovitură de pe partea stângă a atacului olandez.

Real, care a fost lipsită de clarviziune, de inspiraţie şi chiar de şansă (două bare în prima repriză, Varane şi Bale), a încheiat meciul în zece oameni, Nacho fiind eliminat în min. 90+4.

Real Madrid, care a suferit a patra înfrângere consecutivă pe teren propriu în toate competiţiile, va lipsi din semifinalele Champions League pentru prima oară din 2010.

În faţa a 77.013 spectatori au evoluat echipele:
Real Madrid: Courtois - Dani Carvajal, Varane, Nacho Fernandez, Sergio Reguilon - Modric, Casemiro (Fede Valverde, 87), Kroos - Lucas Vazquez (Bale, 29), Benzema (căpitan), Vinicius Junior (Marco Asensio, 35). Antrenor: Santiago Hernan Solari.
Ajax Amsterdam: Onana - Mazraoui (Veltman 81), De Ligt (căpitan), Daley Blind, Tagliafico - van de Beek, Schoene (de Wit, 73) - Frenkie de Jong - Neres (Dolberg. 74), Tadic, Ziyech. Antrenor: Erik Ten Hag.

Arbitru: Felix Brych (Germania)
Cartonaşe galbene: Carvajal (30), Nacho Fernandez (90+3, 90+4), Mazraoui (26).
Cartonaş roşu: Nacho Fernandez (90+4).
AGERPRES

×
Subiecte în articol: real madrid