x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Steaua Roşie Belgrad a anunţat că 5 jucători au coronavirus

Steaua Roşie Belgrad a anunţat că 5 jucători au coronavirus

22 Iun 2020   •   17:09
Steaua Roşie Belgrad a anunţat că 5 jucători au coronavirus

Cinci jucători de la Steaua Roşie Belgrad au fost testaţi pozitiv cu noul COVID-19. Steaua Roşie a jucat în urmă cu 12 zile în derby-ul cu Partizan. La duelul dintre Steaua Roşie şi Partizan s-au aflat peste 20.000 de fani în tribune.

Steaua Roşie Belgrad a anunţat într-un comunicat oficial că 5 jucători ai echipei au avut rezultat pozitiv la testul de coronavirus. Marko Gobeljic, Njegos Petrovic, Dusan Jovancic, Marko Konatar şi Branko Jovicic sunt jucătorii infectaţi cu virusul.

Cei de la Steaua Roşie au mai anunţat că 4 dintre jucători au afişat simptome ale virusului, în timp ce unul dintre ei este asimptomatic. Niciunul nu a evoluat în partida de sâmbătă a celor de la Steaua Roşie Belgrad cu Proleter, meci în urma căruia Steaua Roşie Belgrad a câştigat titlul de campioana a Serbiei.

„Testele făcute jucătorilor Marko Gobeljic, Njegos Petrovic, Dusan Jovancic, Marko Konatar şi Branko Jovicic au avut rezultat pozitiv. Patru dintre aceştia au afişat simptome înaintea partidei cu Proleter, Jovicic nu a avut, însă a avut şi el rezultat pozitiv. Ei au efectuat testul înaintea partidei şi nu au fost prezenţi la stadion ca măsură de precauţie. Toţi ceilalţi jucători şi membrii ai staff-ului au avut rezultat negativ la test şi clubul a luat toate măsurile necesare”, au anunţat cei de la Steaua Roşie Belgrad în comunicatul oficial.

Însă cei 5 jucători s-au aflat în lotul primei echipe la partida cu Partizan Belgrad din semifinalele Cupei Serbiei ce a avut loc în urmă cu 12 zile. La acel meci s-au aflat în tribune peste 20.000 de fani.

Permiterea accesului fanilor la meci a atras critici din partea presei din Serbia, ţara având în continuare aproximativ 100 cazuri noi de coronavirus în fiecare zi. Fanii prezenţi la partida nu au respectat regulile de distanţare socială şi doar o mică parte dintre aceştia purtau măşti de protecţie.

Partizan a câştigat partida de pe 10 iunie cu scorul de 1-0 şi va juca finala competiţiei contra celor de la Vojvodina Novi Sad pe 24 iunie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Steaua Roşie Belgrad coronavirus