x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Suporterii maghiari le-au cântat imnul național fotbaliștilor după înfrângerea în fața Portugaliei

Suporterii maghiari le-au cântat imnul național fotbaliștilor după înfrângerea în fața Portugaliei

15 Iun 2021   •   21:57
Suporterii maghiari le-au cântat imnul național fotbaliștilor după înfrângerea în fața Portugaliei

Reprezentativa națională a Ungariei a fost învinsă categoric, marți, cu 3-0, de Portugalia, campioana europeană în exercițiu. La finalul meciului, pierdut în ultimele minute, suporterii maghiari și-au aplaudat la scenă deschisă favoriții.


Ungaria a fost foarte aproape de a furniza o mare surpriză la EURO 2020, maghiarii rezistând 84 de minute asaltului neîncetat al portughezilor. În minutul 80, Ungaria a reușit chiar să marcheze prin Szabolcs Schon, un gol anulat însă pe motiv de offside.

Pe final, Guerreiro și Ronaldo, cu două reușite, au tranșat meciul în favoarea campioanei europene, ducând scorul la 3-0.

Meciul s-a jucat cu casa închisă pe stadionul Ferenc Puskas din Budapesta, peste 67.000 de spectatori asistând la victoria lui Ronaldo & Co.

La meci a asistat și Ladislau Boloni, în calitate de expert UEFA, antrenorul care l-a lansat în fotbalul mare pe Cristiano Ronaldo.

După meci, suporterii maghiari și-au aplaudat favoriții la scenă deschisă și au intonat în onoarea lor imnul national al Ungariei.

Mediafax

×