x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Update - Iker Casillas, operat de urgență după ce a suferit un infarct la antrenamentul echipei sale de club

Update - Iker Casillas, operat de urgență după ce a suferit un infarct la antrenamentul echipei sale de club

01 Mai 2019   •   18:58
Update - Iker Casillas, operat de urgență după ce a suferit un infarct la antrenamentul echipei sale de club

Iker Casillas, celebrul portar spaniol al echipei FC Porto şi o emblemă a clubului Real Madrid, a fost operat de urgenţă miercuri după ce a suferit un infarct de miocard, fiind în afara pericolului, a anunţat presa portugheză, citată de cotidianul L'Equipe.
În vârstă de 37 de ani, Casillas a fost spitalizat de urgenţă miercuri, după ce a suferit un "infarct acut de miocard" la antrenament.
Conform clubului FC Porto, el a fost operat şi se află într-o stare stabilă.
Mesaje de susţinere de la fostele sale echipe, coechipieri şi personalităţi ale sportului au invadat reţelele de socializare, Real Madrid exprimându-şi speranţa de a-l vedea pe "eternul său căpitan recuperându-se cât mai repede posibil".
Sosit la Porto în vara anului 2015, fostul mare portar al naţionalei Spaniei, cu care a cucerit două titluri de campion european (2008, 2012) şi unul mondial (2010), şi-a prelungit contractul cu un an la finalul stagiunii trecute, după ce a cucerit titlul de campion al Portugaliei cu Porto.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: iker casillias