x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe şi-au aflat adversarele din Europa Conference League

Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe şi-au aflat adversarele din Europa Conference League

16 Iul 2021   •   09:43
Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe şi-au aflat adversarele din Europa Conference League

Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe şi-au aflat adversarele din Europa Conference League, astfel că oltenii vor înfrunta formaţia albaneză KF Laci, în timp ce ardelenii vor da peste echipa slovacă Spartak Trnava.

Laci a dispus cu 3-0, după prelungiri, joi seara, de FK Podgorica (Muntenegru), pe teren propriu, după 0-1 în prima manşă. Ardit Deliu (60) a deschis scorul la Elbasan, iar Ragi Lushkja (93) şi Fatmir Prengaj (113) au înscris în prelungiri.

Universitatea va juca primul meci acasă, în data de 22 iulie, manşa secundă fiind programată pe 29 iulie.

Spartak Trnava a învins-o pe FC Mosta (Malta) cu 2-0, după ce pierduse în insulă cu 2-3. Golurile au fost reuşite de Filip Twardzik (16) şi Bamidele Yusuf (34).

Sepsi OSK va juca primul meci în deplasare, pe 22 iulie, iar manşa secundă, acasă.

În turul al doilea preliminar va intra şi FCSB, care va primi replica echipei Şahtior Karaganda, primul meci fiind programat acasă, iar revanşa în Kazahstan, pe 29 iulie.

Fundaşul român Adrian Rus a fost rezervă la Fehervar, învinsă de Ararat cu 2-0, la Erevan, şi eliminată din competiţie.

Mijlocaşul Alexandru Băluţă a fost rezervă la Puskas Akademia, care a trecut de Inter Turku (Finlanda) cu 2-0, după 1-1 în prima manşă. Mijlocaşul Marius Corbu a evoluat din minutul 63 la echipa maghiară.

Meciul dintre FC Valmiera (Letonia) şi FK Suduva (Lituania), încheiat cu 0-0, a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Marian Alexandru Barbu la centru, Vladimir Urzică şi Imre Laszlo Bucsi, arbitri asistenţi, în timp ce Horaţiu Feşnic a fost al patrulea oficial. Suduva, care a câştigat cu 2-1 în prima manşă, s-a calificat în faza următoare.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: europa conference league