x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Francezul Sebastien Ogier a urcat pe primul loc în Raliul Turciei

Francezul Sebastien Ogier a urcat pe primul loc în Raliul Turciei

14 Sep 2019   •   18:25
Francezul Sebastien Ogier a urcat pe primul loc în Raliul Turciei
Sursa foto: observator.tv

Francezul Sebastien Ogier (Citroen) a urcat pe primul loc în Raliul Turciei, a 11-a din cele 14 etape ale Campionatului Mondial de raliuri (WRC), la finalul zilei de sâmbătă. Câştigătorul ultimelor şase ediţii ale Campionatului, Ogier a făcut rocada cu coechipierul său finlandez, Esapekka Lappi. Pe locul 3, la distanţă considerabilă, 1 min 17 sec, este norvegianul Andreas Mikkelsen (Hyundai).

Ogier are deocamdată un weekend ideal, cei doi rivali ai săi în lupta pentru titlul mondial având probleme pe traseele pline de capcane din Turcia.

Liderul campionatului, estonianul Ott Tanak (Toyota), care era doar pe locul 8 la finalul zilei de vineri, a abandonat din cauza unei probleme electrice. Tanak speră să poată lua startul duminică în Power Stage, pentru a încerca să acumuleze puncte.

Pilotul aflat pe locul 2 în clasamentul campionatului, belgianul Thierry Neuville (Hyundai), a pierdut mai mult de 4 minute. El este acum doar pe poziţia a 8-a în ierarhia Raliului Turciei, foarte departe de primele locuri.

Duminică dimineaţă rămân de disputat ultimele patru probe speciale, printre care Power Stage.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: raliu