x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal masculin: Dinamo Bucureşti, a doua victorie consecutivă în Liga Campionilor

Handbal masculin: Dinamo Bucureşti, a doua victorie consecutivă în Liga Campionilor

25 Sep 2019   •   21:15
Handbal masculin: Dinamo Bucureşti, a doua victorie consecutivă în Liga Campionilor

CS Dinamo Bucureşti a învins clar echipa daneză GOG Gudme, cu scorul de 35-28 (17-12), miercuri seara, în sala din Şoseaua Ştefan cel Mare, într-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Dinamo a bifat a doua victorie consecutivă pe teren propriu, după 28-25 cu suedezii de la IFK Kristianstad şi remiza reuşită în deplasare cu Kadetten Schaffhausen (28-28).

Debutul meciului a fost echilibrat, dar Dinamo a reuşit patru goluri consecutive şi s-a desprins la 7-3 (10). Danezii nu au cedat şi au reuşit egalarea, 8-8 (18), dar Dinamo a rămas la cârma jocului şi a intrat la pauză cu un avans confortabil, 17-12.

Oaspeţii nu au reuşit să reducă ecartul la mai puţin de patru goluri după pauză, iar spre final diferenţa a ajuns chiar la şapte goluri, 29-22 (48), care s/a regăsit pe tabelă şi la final.

Dinamo este liderul grupei, cu 5 puncte, urmată de GOG, 4 puncte, ambele cu câte 3 jocuri, Orlen Wisla Plock, 2 puncte, Cehovskie Medvedi, 2 puncte, Kadetten Schaffhausen, 1 puncte, IFK Kristianstad, 0 puncte.

Dinamo va juca următorul meci pe 12 octombrie în deplasare cu formaţia rusă Cehovskie Medvedi.

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucureşti handbal