x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Irina Begu a fost eliminată în primul tur la turneul de tenis de la Madrid

Irina Begu a fost eliminată în primul tur la turneul de tenis de la Madrid

30 Apr 2021   •   15:21
Irina Begu a fost eliminată în primul tur la turneul de tenis de la Madrid

Irina Begu (75 WTA) a fost învinsă, vineri, de rusoaica Daria Kasatkina (37 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-7 în primul tur al turneului de tenis WTA 1000 de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 2.549.105 euro.

Irina Begu s-a impus cu 6-4, într-un prim set în care cele două jucătoare realizaseră 7 break-uri și în care Begu fusese condusă cu 1-3.

Românca a început bine setul secund, cu un break, conducând în permanență până la 3-3, când rusoiaca a revenit și a trecut în avantaj (3-4). În game-ul 8, Begu a salvat două mingi de break și, după 3 situații de 40-40, și-a adjudecat game-ul egalând (4-4).

După o pauză medicală, solicitată de Begu, Kasatkina a câștigat următoarele două game-uri și a egalat la seturi, ducând meciul în decisiv.

Spre deosebire de primele două seturi, cele două jucătoare și-au câștigat serviciul în primele 5 game-uri, doar Begu având două mingi de break, nefructificate însă. Kasatkina a făcut primul break al setului, ducând scorul la 2-4 și apoi la 2-5.

În game-ul 8, Irina Begu a salvat 6 mingi de break și de meci, izbutind să își valorifice în cele din urmă serviciul.

Kasatkina a servit pentru meci la 3-5, însă Irina Begu a făcut break-ul ajungând în situația de a servi pentru un 5-5 pe care l-a și obținut, cu ușoare emoții.

Rusoaica și-a făcut apoi serviciul pentru 5-6, ca mai apoi Irina Begu să fie nevoită să salveze și a 7-a minge de meci, reușind în cele din urmă să ducă setul și partida la tiebreak.

Daria Kasatkina a câștigat în cele din urmă cu 6-4, 4-6, 6-7

Pentru prezența în primul tur al tabloului principal de la Madrid Open, Irina Begu va fi recompensată cu 12.655 euro și 10 puncte WTA.

×
Subiecte în articol: irina begu