x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real Madrid intră în reparaţii

Real Madrid intră în reparaţii

de Theodora Şutiu    |    25 Apr 2019   •   12:18
Real Madrid intră în reparaţii
Sursa foto: Foto: Дмитрий Журавель

Zinedine Zidane, antrenorul spaniolilor de la Real Madrid, şi-a făcut deja planul pentru sezonul următor. Presa din Spania scrie că tehnicianul francez pregăteşte o adevărată revoluţie la echipă şi prezintă lista jucătorilor care ar putea să plece din vară.

Aşa cum era de aşteptat, primul pe listă este atacantul galez Gareth Bale, care trece printr-o formă slabă și nu s-a ridicat la nivelul așteptat. În plus, și el este dornic să plece de la clubul madrilen, având o relație tensionată cu antrenorul francez și fiind deranjat de faptul că este rezervă. Principalul obstacol îl reprezintă salariul uriaş pe care Bale îl are la Madrid, pe care foarte puţine cluburi din Europa şi-l permit.

Real spera că Manchester United va veni cu o propunere, dar acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că s-a ajuns la situaţia incredibilă prezentată de Marca. Pe lângă Bale, Zidane vrea să renunţe şi la alte nume importante, printre care se află Marcos Llorente, Dani Ceballos, Mariano Diaz, Thibaut Courtois, Sergio Reguilon, Marcelo, Luka Modric, Mateo Kovacic sau Toni Kroos.

Real este în prezent pe locul 3 în Spania, cu 64 de puncte, la 4 de Atletico Madrid, locul 2. Madrilenii au fost eliminați de Ajax în sferturile Champions League.

Transfer chiar la Ajax

După ce i-au eliminat fără drept de apel în sferturile Champions League, Ajax este aproape să transfere un jucător important din echipa madrilenilor. Este vorba de tânărul mijlocaş norvegian Martin Odegaard (20 ani), aflat sub contract cu spaniolii. El a reuşit un sezon bun în tricoul echipei olandeze Vitesse Arnhem, unde a fost împrumutat de Real Madrid, intrând în vizorul lui Ajax, club aflat mereu în căutarea de tinere talente şi care şi-a asigurat recent serviciile internaţionalului român Răzvan Marin, de la Standard Liege.

17 milioane de euro pe an primeşte Gareth Bale, în vârstă de 29 de ani, de la Real Madrid

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: real madrid