x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Roger Federer revine cu o victorie în elita tenisului mondial

Roger Federer revine cu o victorie în elita tenisului mondial

10 Mar 2021   •   22:30
Roger Federer revine cu o victorie în elita tenisului mondial

Tenismenul elvețian Roger Federer (6 ATP) a revenit în arena competițiilor de tenis de prim rang cu o victorie în 3 seturi, în fața jucătorului britanic Daniel Evans (28 ATP), pe care l-a învins cu 7-6 (8), 3-6, 7-5, într-o partidă ce a durat 2 ore și 26 de minute.

Federer, cap de serie numărul 2, a intrat direct în turul 2 al turneului de tenis de la Doha, după ce a beneficiat de un prim tur liber.

„Mă simt atât de bine că m-am întors”, a spus Federer în interviul de pe teren, de după meci. „Sunt fericit că sunt aici, indiferent de faptul că am câștigat sau am pierdut, dar în mod evident victoria e mai plăcută. A fost un meci bun. Dan a făcut un meci bun. A fost și un partener minunat de antrenament. În ultimele două săptămâni, am jucat peste 20 de seturi cu el și am continuat în seara asta.”, a completat elvețianul.

„A fost o provocare imensă pentru cariera mea, să revin la vârsta aceasta nu este ceva foarte simplu. Am avut o echipă minunată în jurul meu, care m-a susținut mereu de-a lungul timpului. Asta a făcut revenirea mult mai ușoară și a meritat, pentru că am făcut un meci bun azi. ” s-a arătat mulțumit fostul număr 1 mondial.

Federer îl va înfrunta în sferturile de finală pe Nikoloz Basilashvili

(42 ATP). Georgianul l-a învins categoric în turul doi pe Malek Jaziri, cu 6-2, 6-2.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: roger federer