x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simona Halep nu va juca pentru România la ”Billie Jean King Cup”

Simona Halep nu va juca pentru România la ”Billie Jean King Cup”

09 Apr 2021   •   21:00
Simona Halep nu va juca pentru România la ”Billie Jean King Cup”
Sursa foto: Hepta

Federația Română de Tenis a anunțat vineri că Simona Halep nu va mai face parte din echipa României la ”Billie Jean King Cup”, pentru meciul cu Italia, din 16-17 aprilie, de la Cluj Napoca.

„Din păcate, Simona Halep nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia, nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr. Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, așa că nu putea veni la echipă nepregătită.” Se spune în comunicatul FRT.

Pentru partida programată la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca, în 16 și 17 Aprilie 2021, din Play-off-ul Grupei Mondiale a ”Billie Jean King Cup”, căpitanul Monica Niculescu a convocat-o pe Elena Gabriela Ruse.

Echipa României pentru meciul de baraj cu Italia va fi alcătuită din Patricia Ţig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA), Monica Niculescu (174 WTA) și Gabriela Ruse (166 WTA).

Italia va aduce în România o echipă alcătuită din Martina Trevisan (99 WTA), Jasmine Paolini (103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (111 WTA), Giulia Gatto-Monticone (177 WTA) şi Bianca Turati (281 WTA).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Simona Halep