x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi A fost inaugurat Complexul olimpic de natație de la Otopeni

A fost inaugurat Complexul olimpic de natație de la Otopeni

14 Mai 2021   •   11:21
A fost inaugurat Complexul olimpic de natație de la Otopeni
Sursa foto: Agerpres

Complexul olimpic de nataţie de la Otopeni a fost inaugurat ș poate găzdui competiții sportive interne și internaționale. Totodată, acesta are spații pentru inițierea în înot a copiilor.

"Categoric în această infrastructură pot fi organizate competiţii internaţionale sportive de anvergură importante pentru România şi, de asemenea, există spaţii prin care generaţia mai tânără, dacă vreţi, copiii pot fi iniţiaţi în ale înotului şi este un lucru extraordinar", a spus Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Totodată, federaţiile de profil își pot desfăşura activitatea în acest complex.

Valoarea investiției s-a ridicat la 164.183.457,00 lei și include şase bazine de înot, dintre care două olimpice, unul pentru înot şi unul pentru sărituri, un bazin de antrenament şi trei bazine pentru iniţiere şi recuperare. Are o capacitate de 2.797 locuri pentru spectatori, vestiare pentru sportivi, săli de forţă, săli metodice, saune, cabinet medical, sală de conferinţe, cabine pentru presă şi o sală de antrenament pentru sportivii de la sărituri cu înălţime liberă mare, de 6 metri.

×
Subiecte în articol: complex olimpic otopeni nataţie