x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Andreea Mitu și Rosalie Van der Hoeck s-au calificat în turul doi la turneul de tenis de la Palermo

Andreea Mitu și Rosalie Van der Hoeck s-au calificat în turul doi la turneul de tenis de la Palermo

21 Iul 2021   •   09:20
Andreea Mitu și Rosalie Van der Hoeck s-au calificat în turul doi la turneul de tenis de la Palermo

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu și partenera ei olandeză Rosalie Van der Hoeck s-au calificat marți seara în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Palermo, dotată cu premii totale în valoare de 189.708 euro.

Mitu și Van der Hoeck, favoritele numărul 2 ale competiției, au învins în primul tur perechea alcătuită din spaniola Lara Arruabarrena-Vecino și indonesianca Beatrice Gumulya. Meciul a fost decis în supertiebreak, scor final 4-6, 6-4, 10-7.

După un prim set cu un joc slab, în care au pierdut 3 game-uri pe propriul serviciu, Mitu și Van der Hoeck au reușit să restabilească egalitatea, după ce au revenit în setul 2 de la 1-3.

În supertiebreak, Mitu și partenera ei au condus cu 5-1 și au fost la un pas de a fi egalate, adversarele apropiindu-se la 7-6.

În cele din urmă Mitu și Van der Hoeck au câștigat cu 10-7 și au trecut în turul 2 unde vor întâlni cuplul ruso-german Alexandra Panova/ Julia Wachaczyk.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Andreea Mitu