x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Antrenorul Manchester City spune că nu se sperie de coronavirus

Antrenorul Manchester City spune că nu se sperie de coronavirus

29 Feb 2020   •   12:30
Antrenorul Manchester City spune că nu se sperie de coronavirus
Sursa foto: facebook

Antrenorul Manchester City, Pep Guardiola, nu se sperie de coronavirus, el afirmând că nu are de gând să-şi ia măsuri de precauţie împotriva contaminării cu virusul COVID-19, potrivit Onefootball.

Întrebat de jurnalişti dacă va face şi el precum cei de la cluburile Bayern Munchen şi Newcastle, care au fost sfătuiţi să nu-şi mai strângă mâinile cu alte persoane pentru a evita orice risc, Pep Guardiola a răspuns contrariul.

În plus, tehnicianul catalan l-a şicanat din nou pe rivalul său din Premier League, antrenorul Jurgen Kloop.

„Noi ne vom da mâna. Ne vom îmbrăţişa chiar. Îmi place la nebunie să-i îmbrăţişez pe alţii, deşi nu mă compar cu Jurgen Klopp. El este un maestru, dar încerc şi eu", a spus Pep Guardiola, antrenorul Manchester City.

Manchester City nu mai are şanse să câştige tilul de campioana a Angliei, Liverpool are un avans considerabil în faţa echipei de pe Etihad Stadium, 22 de puncte.

Cu toate acestea, City nu rămâne fără trofeu în acest an. Poate să cucerească Cupa Ligii Angliei, dacă se impune în finala jucată împotriva echipei Aston Villa, duminică, de la ora 18:30.

"Bineînţeles aş prefera să câştig Premier League, Carabao Cup nu este Premier League - îmi pare rău Carabao Cup. Dar, în acelaşi timp, este bun şi acest trofeu. Referitor la Carabao Cup spunem >. Toate cluburile mari din Premier League sunt acolo şi apoi tu ai şansa să joci din nou finala. Când eşti în acel, wow, este aşa de dificil. Atunci realizezi că acum este mai greu decât înainte. De fiecare dată pare din ce în ce mai greu şi acesta este sentimentul pe care îl am în acest moment. Nu am cuvinte să îmi exprim recunoştinţa faţă de aceşti jucători. Este atât de greu să îţi menţii această foame de rezultate", a spus Gurdiola, conform BBC.,>

Manchester City a câştigat, până acum, de şase ori Cupa Ligii Angliei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: manchester city coronavirus pep guardiola