x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi ATP a anunțat actualizările privind turneele de tenis profesionist de la finalul anului

ATP a anunțat actualizările privind turneele de tenis profesionist de la finalul anului

21 Mai 2021   •   09:58
ATP a anunțat actualizările privind turneele de tenis profesionist de la finalul anului

ATP, organizația tenisului masculin profesionist, a anunțat vineri actualizările calendarului provizoriu ATP Tour din ultimul trimestru al anului 2021, inclusiv organizarea turneului BNP Paribas Open, ATP Masters 1000, de la Indian Wells, California.

Ediția din acest an a BNP Paribas Open, de la Indian Wells, amânată din luna martie, din cauza COVID-19, va avea loc, doar în 2021, în luna octombrie.

De asemenea, Open-ul de la Stockholm, programat inițial să se desfășoare în săptămâna 42, concomitent cu turneele VTB Kremlin, de la Moscova și European Open, de la Anvers, va avea loc acum în perioada 7-13 noiembrie, în aceeași săptămână cu finala Next ATP, de la Milano.

ATP continuă să monitorizeze impactul COVID-19 în evaluarea calendarului provizoriu, inclusiv cele trei săptămâni cu evenimente succesive din Asia, pentru a asigura un flux optimizat de jucători. Actualizări suplimentare, inclusiv confirmarea datelor turneului și a numărului de participanți de la Indian Wells, vor fi comunicate în timp util.

Andrea Gaudenzi, președintele ATP, a declarat: „De la reluarea Turului în august 2020, a trebuit să adoptăm o abordare flexibilă a calendarului cu scopul de a organiza cât mai multe evenimente. Toată lumea tenisului a ratat BNP Paribas Open în ultimii doi ani și întoarcerea sa în octombrie este o veste minunată pentru tenis. Calendarul este extrem de complex și aș dori să mulțumesc tuturor evenimentelor din acea secțiune a sezonului (octombrie-decembrie), deoarece căutăm să acomodăm aceste schimbări în beneficiul sportului în general. ”

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: atp