x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Australian Open, amânat cu trei săptămâni din cauza pandemiei

Australian Open, amânat cu trei săptămâni din cauza pandemiei

17 Dec 2020   •   22:30
Australian Open, amânat cu trei săptămâni din cauza pandemiei

Australian Open va începe doar pe 8 februarie anul viitor, după ce a fost amânat cu trei săptămâni din cauza pandemiei, anunță site-ul oficial al ATP, organizația profesionistă de tenis masculin.

Primul Grand Slam al sezonului 2021 era programat inițial să aibă loc la Melbourne în perioada 18-31 ianuarie. El a fost mutat acum pentru perioada 8-21 februarie.

Turneul masculin de calificare, programat pe patru zile, a fost mutat la Doha (Qatar) și va începe pe 10 ianuarie.

Jucătorii vor fi nevoiți să ajungă la Melbourne cel târziu pe 15 ianuarie, pentru o perioadă de carantină de 14 zile, în conformitate cu regulile locale de combatere a pandemiei.

Știrea a fost confirmată de ATP, care a anunțat programul și pentru restul turneelor din primele șapte săptămâni ale anului anului viitor.

Sezonul de tenis la masculin va începe cu turneele de la Delray Beach (Statele Unite) și Antalya (Turcia) pe 5 ianuarie. Vor mai avea loc două turnee la Melbourne, începând cu 31 ianuarie, unul dintre acestea fiind practic relocarea turneului de la Adelaide.

Cupa ATP, competiția pe echipe care a debutat în 2020, se va desfășura într-o formulă cu doar 12 echipe, în perioada 1-5 februarie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Australian Open