x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ce spune Larisa Iordache despre retragerea din finala olimpică la bârnă

Ce spune Larisa Iordache despre retragerea din finala olimpică la bârnă

03 Aug 2021   •   12:27
Ce spune Larisa Iordache despre retragerea din finala olimpică la bârnă
Sursa foto: Hepta

Gimnasta Larisa Iordache a anunțat că se retrage din finala olimpică la bârnă, durerile la gleznă nepermițându-i să evolueze. Ea a amânat decizia până în ultima clipă. La câteva ore după ce și-a anunțat retragerea, sportiva a postat un mesaj pe Facebook.

„Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente, când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.

Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit... durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine și pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lângă mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea...

Însă știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu... pentru că de data asta chiar am crezut că o să fie bine totul.
Însa drumul nu se oprește aici cu această șansă nefructificată.

Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.”

Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc pentru că indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut. Și pentru că au pornit cu mine pe drumul acesta, chiar când nu aveam pe nimeni lângă noi.

Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat.”

Mediafax

×
Subiecte în articol: larisa iordache