x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ce spune Simona Halep după înfrângerea suferită

Ce spune Simona Halep după înfrângerea suferită

17 Apr 2016   •   16:50
Ce spune Simona Halep după înfrângerea suferită

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Angelique Kerber, scor 6-2, 6-2, că a avut puţine ore de recuperare după partida lungă disputată în ziua precedentă şi a durut-o piciorul.

"Astăzi a fost puţin din amândouă, adică şi eu am jucat mai slab şi Kerber a fost într-o formă foarte bună. A jucat un tenis foarte bun, o felicit pentru asta. I-a intrat tot, cu foarte multe mingi pe tuşă şi eu m-am demoralizat. Am jucat mai slab, au fost şi puţine orele de recuperare de ieri şi am jucat şi cu dureri la picior, care s-a umflat. Nu spun asta ca să găsesc scuze. Nu am simţit prea bine meciul astăzi, i-am dat prea mult ritm, iar ea a fost agresivă. Sper ca Monica Niculescu să obţină acum victoria, pentru că la dublu putem câştiga. Avem o echipă mai bună de dublu decât a lor. Întotdeauna voi juca cu drag la Fed Cup. Mulţumim publicului din Cluj care şi astăzi este deosebit", a spus Halep.

Îmntrebată dacă va merge săptămâna viitoare la turneul de la Stuttgart, unde este cap de serie numărul 4, Halep a afirmat că speră să intre cât mai târziu în concurs. "Voi merge acolo, dar sper să joc cât mai târziu, pentru că mă doare piciorul. E umflat şi am nevoie de recuperare", a precizat Halep.

Jucătoarea Simona Halep, locul 6 WTA, a fost învinsă, duminică, de Angelique Kerber, locul 3 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2, astfel că scorul întâlnirii dintre România şi Germania de la Cluj-Napoca a devenit 2-1 pentru jucătoarele oaspete.

Câştigătoarea de la Australin Open a fost mai precisă, mai lucidă, a dechis unghiurile terenului mai bine şi nu i-a dat nicio şansă româncei. Halep, accidentată la glezna stângă în partida a de sâmbătă, cu Andrea Petkovic, s-a mişcat cu dificultate şi nu a putut ţine pasul cu rivala ei.

La turneul de la Stuttgart, Simona Halep va juca direct în turul doi.

×
Subiecte în articol: simona halep