x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CSM Bucureşti va efectua două turnee de pregătire în Suedia şi Franţa

CSM Bucureşti va efectua două turnee de pregătire în Suedia şi Franţa

31 Mai 2019   •   16:15
CSM Bucureşti va efectua două turnee de pregătire în Suedia şi Franţa

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti va efectua în această vară două turnee de pregătire în Suedia şi Franţa în cadrul cărora va disputa mai multe partide amicale, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.
La primul turneu, intitulat "Cupa Annliz" şi programat în perioada 8-11 august în localitatea suedeză Skovde, alături de formaţia bucureşteană vor mai participa Skovde HF, echipă pregătită de Ramus Poulsen (secundul lui Kim Rasmussen în perioada petrecută la CSM când s-a câştigat Liga Campionilor), IK Savehof (deţinătoarea titlului în Suedia, va juca în Liga Campionilor în sezonul următor), Skuru IK (vicecampioana, îşi va măsura forţele în competiţiile europene în Cupa EHF), TTH Holstebro (câştigătoare a Cupei EHF), Ajax Kobenhavn, Kungalvs HK şi DHC Slavia Praga. Partida de deschidere a turneului va fi CSM Bucureşti - Skovde HF, care se va disputa în 8 august, de la ora 20:00 (ora României).
Cel de-al doilea turneu, "Caraty Women's Challenge", se va desfăşura în Franţa, la Brest, între 16-18 august. La start se vor mai afla Gyor ETO, câştigătoarea din sezonul recent încheiat al Ligii Campionilor, Metz, Brest, şi Buducnost, formaţie la care au plecat Majda Mehmedovic şi Jovanka Radicevic. În Franţa, CSM Bucureşti va întâlni la 17 august, de la ora 18:30, formaţia Buducnost, iar la 18 august, de la ora 15:00 pe Brest.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: csm bucuresti