x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Dominic Thiem şi Alexander Zverev, în finala US Open 2020

Dominic Thiem şi Alexander Zverev, în finala US Open 2020

12 Sep 2020   •   10:42
Dominic Thiem şi Alexander Zverev, în finala US Open 2020

Dominic Thiem - Alexander Zverev va fi finala US Open în 2020, care se va juca duminică. Aceasta va fi prima dată când un Grand Slam va fi câştigat de un jucător născut după 1990. Thiem l-a învins în trei seturi pe Medvedev, în timp ce Zverev a trecut de Carreno-Busta.

Se anunţă o finală tare la US Open. Alexander Zverev a fost primul calificat, după ce a revenit pentru prima dată în carieră de la 0-2 la seturi şi a întors meciul cu spaniolul Carreno-Busta. A avut nevoie de 3 ore şi 23 de minute pentru prima calificare într-o finală de Grand Slam.

Deşi semifinala cealaltă dintre Thiem şi Zverev s-a încheiat în 3 seturi, şi aceasta a durat 3 ore, Thiem a devenit primul austriac ajuns în ultimul act la US Open.

Marea finală va avea loc duminică, de la ora 23. Va fi al zecelea duel direct, cu Thiem în avantaj, acesta câştigând șapte din meciurile precedente cu Zverev.

„Duminică va fi extrem de dificil indiferent cu cine voi juca, însă abia aştept. Sunt într-o finală de Grand Slam. Cei mai buni jucători din lume se vor afla pe teren”, a spus Alexander Zverev înainte să își cunoască adversarul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: us open 2020