x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a numit un nou antrenor

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a numit un nou antrenor

21 Sep 2021   •   09:20
Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a numit un nou antrenor
Sursa foto: imagean/Getty Images/iStockphoto

Clubul de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat luni numele noului antrenor al echipei, în persoana norvegianului Bent Dahl, membru al staff-ului echipei naționale de handbal a României.
„Am ales Vâlcea pentru că este o șansă unica, Vâlcea fiind un club de top, cu performante istorice.”, a declarat la instalare antrenorul norvegian.

„Din această privinţă, mi-a fost foarte ușor sa accept când SCM Râmnicu Vâlcea a venit cu această propunere. De asemenea, echipa joacă un handbal bun, practică un stil modern, dar îmi doresc foarte mult să-mi imprim propria filosofie în jocul echipei. Sper ca împreună sa revenim la cerințele așteptate de toată lumea și pe termen lung îmi doresc să fim în topul competiției interne.", a mai spus Bent Dahl.

„În vârstă de 50 de ani, tehnicianul norvegian are o vastă experiență în sport, fiind un fin cunoscător și un auto-intitulat expert al handbalului”, scriu vâlcenii pe facebook.

Și-a început cariera ca analist al naționalei feminine a Norvegiei, în 1999, fiind și antrenor al loturilor naționale de juniori ale Norvegiei, între 1999 și 2008.

A mai antrenat la Oppsal, Kongsberg, dar și la echipa maghiară Siofok, fiind deținător al licenței master coach, dar și absolvent al unui master pe linie academică al Federației Europene de Handbal în 2018.

Totodată, noul antrenor al celor de la SCM Râmnicu Vâlcea este și lector al EHF și membru al convenției RINCK a EHF.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: handbal