x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Halep recunoaşte: "Nu am nevoie de antrenor"

Halep recunoaşte: "Nu am nevoie de antrenor"

de Theodora Şutiu    |    27 Dec 2018   •   12:26
Halep recunoaşte: "Nu am nevoie de antrenor"
Sursa foto: Tim Ireland/AP

Simona Halep este singura jucătoare din top 15 WTA care nu va evolua în prima săptămână a noului an, perioadă în care sunt programate mari turnee importante. Românca va debuta în sezonul nou la Sydney, competiţie de categorie Premier, programată între 7 şi 12 ianuarie.

Cele mai multe jucătoare de top - Naomi Osaka, Elina Svitolina, Slone Steaphes şi Petra Kvitova - vor evolua şi la turneul de la Brisbane, competiţie ce se va desfăşura în perioada 31 decembrie-6 ianuarie. În acelaşi timp, daneza Wozniacki, locul 3 WTA, merge la Auckland, la fel germana Julia Goerges, locul 14 WTA.

Într-un interviu pentru publicaţia britanică Daily Telegraph, Halep a vorbit despre anul 2018, cel mai bun din cariera sa. "Sunt cu adevărat mândră de felul în care am gestionat presiunea de a fi numărul 1. Când ai o ţintă pe spate, nu este uşor deoarece toată lumea vrea să joace la cel mai înalt nivel împotriva ta şi să te bată", a declarat constănţeanca.

Numărul 1 WTA a anunţat echipa pentru noul sezon, în contextul în care în acest an Darren Cahill a renunţat la Halep. "Voi merge în Australia cu un sparring-partner. Sunt foarte fericită cu această echipă şi nu vreau să mă grăbesc să-mi numesc un antrenor permanent", a spus Simona.

Să fii numărul 1 este ceva ce reprezintă un motiv de mândrie. Sunt mândră că am fost numită jucătoarea anului şi campioana mondială ITF

-Simona Halep

Simona Halep a început săptămâna cu numărul 60 în fruntea clasamentului WTA, având un avans de 1.046 de puncte faţă de Angelique Kerber, ocupanta locului al doilea

×
Subiecte în articol: ​​​​​​​Simona Halep