x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi HCM Constanţa a câştigat Cupa României şi a realizat eventul.

HCM Constanţa a câştigat Cupa României şi a realizat eventul.

28 Mai 2011   •   06:55
HCM Constanţa a câştigat Cupa României şi a realizat eventul.

Campioana la handbal masculin HCM Constanta a reusit eventul sezonului, cucerind vineri, la Drobeta Turnu Severin, Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala, formatia Energia Pandurii Tg. Jiu, scor 38-26 (17-13).

HCM Constanta a castigat a 25-a editie a Cupei Romaniei la handbal masculin. Pentru HCM acest trofeu este al treilea din istorie, dupa succesele din 2005 si 2006. HCM a reusit eventul in acest sezon, dupa ce saptamana trecuta castigase si campionatul.

Jucatorii constanteni au dedicat victoria fostului antrenor Zoran Kurtes, decedat anul trecut. "Este un moment emotionant, ne doream foarte mult sa castigam si sa ii dedicam Cupa si lui Zoran Kurtes. Am avut un moment greu cu Universitatea Cluj, dar a fost din nou alaturi de noi si ne-a ajutat", a spus Laurentiu Toma.

"Este prima Cupa pentru mine si parca este mai importanta ca titlul de campion. Pierdusem trei finale si imi doream foarte mult acest trofeu. Ii dedic personal acest trofeu lui Zoran Kurtes, care mereu va fi in sufletul meu", a afirmat, la randul sau, Alexandru Csepreghi.

In sezonul 2011/ 2012 al cupelor europene la handbal masculin, Romania va avea cinci echipe: HCM Constanta in Liga Campionilor, Panduri Tg. Jiu in Cupa Cupelor, HC Odorhei in Cupa EHF, iar Bucovina Suceava si UCM Resita in Challenge Cup.

×