x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat în optimile de finală la Flushing Meadows

Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat în optimile de finală la Flushing Meadows

04 Sep 2021   •   22:27
Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat în optimile de finală la Flushing Meadows
Sursa foto: Hepta

Perechea alcătuită din românul Horia Tecău și germanul Kevin Krawietz a reușit sâmbătă seara să se califice în turul 3 al turneului de Grand Slam de la Flushing Meadows, după ce au învins cuplul format din danezul Frederik Nielsen și canadianul Vasek Pospisil.

Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au impus în două seturi aproape identice, învingând cu 7-6 (14-12), 7-6 (7-4), la capătul unei partide ce a durat exact două ore.

Primul set a fost unul echilibrat, cu o ușoară dominare a perechii româno/germane, care a avut 7 mingi de break, pe care însă nu au reușit să le valorifice. Setul s-a decis într-un tiebreak extrem de disputat, în care Tecău și Krawietz au salvat 3 mingi de set ale adversarilor și au valorificat-o abia pe a 5-a pe care și-au procurat-o, setul încheindu-se cu scorul 7-6 (14-12).

Actul secund a fost chiar mai echilibrat, ambele echipe valorificându-și serviciul până la 6-6 și reușind să salveze câte 2 mingi de break. Setul a fost din nou decis la tiebreak, Tecău și Krawietz reușind de data aceasta să se impună mai ușor, câștigând cu 7-6 (7-4).

Cei doi s-au calificat astfel în optimile de finală de la US Open, unde vor întâlni perechea alcătuită din mexicanul Santiago Gonzalez și argentinianul Andres Molteni, meciul urmând a se disputa duminică seara.

Pentru accederea în turul 3 al probei de dublu masculin la US Open, Tecău și Krawietz și-au asigurat un premiu de 54.000 euro și 180 puncte WTA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: horia tecau