x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Irina Begu, în ultimul tur al calificărilor la Roma

Irina Begu, în ultimul tur al calificărilor la Roma

12 Mai 2019   •   07:23
Irina Begu, în ultimul tur al calificărilor la Roma
Sursa foto: Captura Video

Jucătoarea română de tenis Irina Begu o va înfrunta pe jucătoarea portoricană Monica Puig în ultimul tur al calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3.452.538 dolari.

Begu (28 ani, 96 WTA) a trecut, sâmbătă, în primul tur al fazei preliminare de australianca de origine rusă Daria Gavrilova (25 ani, 57 WTA), cu 7-6 (1), 2-6, 6-2, după două ore şi 16 minute de joc.

Begu are acum 3-1 în meciurile directe cu Gavrilova.

Românca şi-a asigurat un cec de 4.385 euro şi 20 de puncte WTA, urmând să joace în ultimul tur cu Monica Puig, campioana olimpică en titre. Begu a învins-o în ambele meciuri directe de până acum pe Puig (25 ani, 62 WTA), în 2016, la Charleston în optimi şi la Florianopolis în semifinale.

Pe tabloul principal la Foro Italico au intrat direct doar două românce, Simona Halep, a treia favorită, care va intra în turul secund, contra unei cehoaice, Marketa Vondrousova sau Barbora Strycova, şi Mihaela Buzărnescu, programată să joace în turul întâi împotriva letonei Jelena Ostapenko.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Irina Begu