x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lovitură pentru Talpan. Numire SURPRIZĂ la șefia Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Lovitură pentru Talpan. Numire SURPRIZĂ la șefia Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

29 Ian 2020   •   15:39
Lovitură pentru Talpan. Numire SURPRIZĂ la șefia Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost instalat, miercuri, în funcţia de comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, cu prilejul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul clubului, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Deși rămăsese singur în cursa pentru postul suprem în club, Florin Talpan, controversatul jurist al clubului, nu a fost nominalizat de conducerea MApN.

Colonelul Mădălin-Sorin Hîncu s-a născut în anul 1965, în localitatea Bran, judeţul Braşov. A absolvit, în anul 1987, Şcoala militară de ofiţeri activi de artilerie şi rachete antiaeriene ''Leontin Sălăjan'', de la Braşov. Şi-a început cariera militară la Regimentul 19 Rachete Antiaeriene, ocupând succesiv, de-a lungul carierei, funcţii pe linia specialităţii militare Educaţie fizică, de la ofiţer cu pregătirea fizică şi instructor-şef la ultima funcţie încadrată, cea de şef al Centrului de Sporturi Montane Bucegi.

Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a apreciat experienţa profesională şi managerială a colonelului Hîncu la conducerea Centrului de Sporturi Montane Bucegi şi i-a urat succes în noua funcţie. Totodată, şi-a exprimat convingerea că mandatul la conducerea acestui club reprezintă o provocare şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate, cărora noul comandant le va face faţă cu succes.

Priorităţile CSA Steaua în perioada următoare sunt finalizarea lucrărilor de renovare şi reconstrucţie ale Complexului Sportiv Ghencea şi pregătirea loturilor sportive pentru reprezentarea României cu succes la Olimpiada de la Tokyo.

"Steaua a dat României o constelaţie strălucitoare de campioni olimpici, dar şi mondiali, europeni şi naţionali. Ca urmare, avem în faţa noastră un început de drum cu o însemnătate aparte, un drum plin de responsabilităţi, presărat cu subiecte mereu actuale, cu priorităţi pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie", a spus Bălu.

Mădălin-Sorin Hîncu ocupă locul rămas vacant după decesul comandantului Marius-Cristian Cîrlan pe 20 ianuarie, la vârsta de 47 de ani. Colonelul Marius-Cristian Cîrlan îndeplinea, prin împuternicire, funcţia de comandant (preşedinte) al Clubului Sportiv al Armatei Steaua din data de 17 decembrie, după ce anterior aceasta a fost ocupată de colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu.
AGERPRES 

×