x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Măgura Cisnădie s-a calificat cu emoţii în grupele Cupei EHF la handbal feminin

Măgura Cisnădie s-a calificat cu emoţii în grupele Cupei EHF la handbal feminin

17 Noi 2019   •   21:29
Măgura Cisnădie s-a calificat cu emoţii în grupele Cupei EHF la handbal feminin

CS Măgura Cisnădie s-a calificat cu mari emoţii în grupele Cupei EHF la handbal feminin, după ce a învins echipa spaniolă Rocasa Gran Canaria cu scorul de 22-18 (11-7), duminică seara, pe teren propriu, în manşa secundă a turului al treilea al competiţiei.

În prima manşă, formaţia iberică s-a impus cu 28-24, astfel că Măgura merge mai departe graţie numărului mai mare de goluri marcate în deplasare. Conform aceluiaşi criteriu s-a calificat în grupe şi Corona Braşov, după 27-25 în deplasare şi 22-24 pe teren propriu cu CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud.

Primele 20 de minute ale partidei de la Cisnădie au fost echilibrate, dar apoi Măgura a reuşit să se desprindă pe tabelă şi a intrat la pauză cu un avans de patru goluri, 11-7.

În partea secundă, formaţia sibiană a condus multă vreme la şase-şapte goluri (15-8, 17-10, 20-13, 22-15), dar în ultimele şapte minute nu a mai marcat niciun gol şi a încasat trei. În ultimele trei minute şi jumătate nu s-a marcat deloc, ceea ce a făcut ca finalul să fie unul de infarct.

Pentru Măgura au marcat Mihaela Ani-Senocico 10 goluri, Ana-Maria Tănăsie 4, Ada Moldovan 3, Maria Panici 2, Dijana Ujkic 2, Andreea Predoi 1.

Golurile echipei spaniole au fost reuşite de Haridian Rodriguez Hernandez 6, Lisandra Lusson Miranda 6, Maria Gonzalez Mendez 2, Katarina Tanaskovic 1, Tiddara Trojaola Cabezudo 1, Alba Chiara Spugnini Santome 1, Melania Falcon Gonzalez 1.

Au arbitrat grecoaicele Ioanna Christidi şi Ioanna Papamattheou, iar delegat EHF a fost rusul Oleg Tarasikov.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Măgura Cisnădie