x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mari campioni din tenis și vedete sărbătoresc cel de-al 20-lea titlu de Grand Slam al lui Rafael Nadal

Mari campioni din tenis și vedete sărbătoresc cel de-al 20-lea titlu de Grand Slam al lui Rafael Nadal

11 Oct 2020   •   22:00
Mari campioni din tenis și vedete sărbătoresc cel de-al 20-lea titlu de Grand Slam al lui Rafael Nadal
Sursa foto: Hepta

Rafael Nadal a făcut din nou istorie duminică la Paris, cu o victorie categorică în fața liderului mondial Novak Djokovic și a cucerit al 13-lea trofeu la Roland Garros. Spaniolul ajunge astfel la 20 de titluri de Grand Slam, egalându-l pe Roger Federer.

Rafael Nadal l-a învins pe Djokovic în trei seturi, 6-0, 6-2, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore şi 41 de minute.

Iată cum au reacționat pe Twitter mai multe vedete, printre care Simona Halep, Roger Federer, Antonio Banderas, Iker Casillas.

Simona Halep l-a felicitat, duminică, pe câștigătorul Roland Garros, Rafael Nadal. „Este un exemplu pentru toți în sportul nostru”, a scris românca, despre Nadal, pe Twitter.

„Felicitări Rafa. Ești un exemplu pentru toți din sportul nostru și cel mai bun pe care l-am văzut. Cel mai important, o persoană grozavă. Respect enorm”, a scris, duminică, pe Twitter, Simona Halep, după ce Rafael Nadal a câștigat Rolland Garros.

 

 

 

×
Subiecte în articol: rafael nadal Roland Garros 2020