x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Monica Niculescu şi Gabriela Ruse sunt în optimile probei feminine de dublu de la US Open

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse sunt în optimile probei feminine de dublu de la US Open

04 Sep 2021   •   10:06
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse sunt în optimile probei feminine de dublu de la US Open

Perechea română alcătuită din jucătoarele Monica Niculescu și Gabriela Ruse a reușit vineri seara să se califice înoptimile de finală ale probei de dubl feminin de la turneul de tenis US Open. Cele două sportive şi-au asigurat un premiu de 54.000 de dolari americani şi 240 de puncte WTA.

Niculescu și Ruse au câștigat în fața perechi alcătuite din Magda Linette (Polonia) și Bernarda Pera (SUA) cu scorul de 6-3, 7-5, după o partidă ce a durat o oră și 32 de minute.

Cele două au încput mai greu fiind conduse în debutul meciului cu 1-3, dar au reușit apoi să câștige un șir de 5 game-uri consecutive adjudecându-și setul cu 6-3.

În setul doi, Linette şi Pera s-au desprins din nou la 1-3 şi 2-4, dar Niculescu și Ruse au revenit din nou, și au valorificat prima de minge de meci, cu care au închis setul la 7-5.

Pentru prezența lor în optimile de finală, Niculescu și Ruse vor fi recompensate cu 54.000 dolari americani și 240 puncte.

În optimi, ele vor întâlni perechea câștigătoare a confruntării dintre cuplurile Krueger/Montgomery și Fernandez/Routliffe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: US Open