x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Monica Niculescu și Jelena Ostapenko au pierdut dramatic finala de dublu de la Doha

Monica Niculescu și Jelena Ostapenko au pierdut dramatic finala de dublu de la Doha

05 Mar 2021   •   17:00
Monica Niculescu și Jelena Ostapenko au pierdut dramatic finala de dublu de la Doha

Monica Niculescu și Jelena Ostapenko au fost învinse vineri în finala probei de dublu feminin de la turneul de tenis de la Doha de perechea favorită numărul 2 a competiției, Nicole Melichar/Demi Schuurs, cu 6-2, 2-6, 10-8.

Perechea Monica Niculescu și Jelena Ostapenko a întâlnit vineri în finala probei de dublu feminin de la turneul de tenis WTA 500 de la Doha perechea americano-olandeză Nicole Melichar/Demi Schuurs, favoritele numărul 2 ale turneului.

Monica Niculescu și Jelena Ostapenko, capi de serie 12, au început mai puțin conectate la meci, pierzând chiar în debut un game pe propriul serviciu, salvând apoi alte trei mingi de break în game-ul 3 și irosind două șanse de rebreak, în game-ul 4. La 1-3, Melichar și Schuurs au mai făcut un break, câștigând în cele din urmă setul cu 6-2.

În setul secund, cele două perechi au mers cap la cap până la 2-2, după care Niculescu și Ostapenko au luat un break și au câștigat game-urile pe propriul serviciu și s-au desprins la 5-2, după care au mai luat un
break și au egalat situația la seturi.

În supertiebreak, favoritele s-au desprins rapid la 1-6, dar Niculescu și Ostapenko au recuperat, revenind la 5-7. În cele din urmă, la 6-9, Niculescu a salvat două mingi de meci, pierzând-o totuși pe a 3-a.

Nicole Melichar și Demi Schuurs devin astfel campioanele probei de dublu feminin de la turneul de tenis WTA 500 de la Doha, dotat cu premii totale de 565.530 de dolari.

Câștigătoarele turneului de la Doha sunt recompensate cu 250 de puncte WTA și 76.870 de dolari, iar finalistele cu 150 puncte WTA și 39.400 de dolari.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: monica niculescu