x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Pasionații de șah își dau întâlnire online

Pasionații de șah își dau întâlnire online

30 Iul 2020   •   10:06
Pasionații de șah își dau întâlnire online

În luna septembrie se anunță mare competiție printre șahiștii din România. Între 24 si 26 septembrie are loc Festivalul Chess Corporate Pallas Athena, în care echipele încrise își dispută supremația în jocul minții. Tot în aceeași perioadă se vor ține un concurs de eseisitica și unul de pictură pe teme de șah.

Până atunci, azi are loc, la Grand Hotel Continental București, începând cu ora 17.00, lansarea unui triunghin format din Revista online Pallas Athena,Chess Business Club și Festivalul Chess Corporate Pallas Athena, ediția a III-a. Evenimentul, care va reuni o mulțime de speakeri și pasionați de șah, poate fi urmărit online pe pagina de social media: https://www.facebook.com/festivalsahcorporate/.

Iar pe 22 august va avea loc o avanpremieră a Festivalului: un Simultan de șah susținut de Marele Maestru Internațional Mihail Marin la 17 mese și o Minicompetitie chess corporate. Simultanul de șah este destinat pasionaților de șah și business, adulților, însă Marele Maestru Internațional Mihail Marin a acceptat posibilitatea ca jucătorii să fie însoțiți, dacă își doresc, de micuții lor pasionați de șah, în calitate de “consultanți” / “coechipieri”.

Conceptul propus de organizatori are ca scop valorificarea jocului de șah ca fenomen social și cultural, ca formă de dezvoltare personală și de formare de aptitudini și abilități valoroase.

×