x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Patrick Mouratoglou, cuvinte mari la adresa Simonei Halep. Ce a zis antrenorul Serenei Williams despre româncă

Patrick Mouratoglou, cuvinte mari la adresa Simonei Halep. Ce a zis antrenorul Serenei Williams despre româncă

22 Iul 2019   •   21:36
Patrick Mouratoglou, cuvinte mari la adresa Simonei Halep. Ce a zis antrenorul Serenei Williams despre româncă
Sursa foto: Lucian Alecu

John McEnroe a rememorat pentru ESPN un dialog pe care l-a avut cu antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, înaintea duelului dintre Simona Halep şi americancă din finala de la Wimbledon.

"M-am întâlnit cu antrenorul Serenei înaintea finalei, Patrick. Ştiţi ce mi-a spus? Ca în toată lumea sunt doar două jucătoare care o pot bate pe Serena: Halep şi Serena însăşi.

Cred că problema a fost că Serena nu şi-a controlat emoţiile şi nu a avut un plan B. Serena a avut emoţii mari de tot şi nu înteleg de ce. Părea şocată de faptul că Simona îi tot returneaza mingile, dar nu înteleg de ce. Halep face asta tot timpul. După două finale pierdute, Serena trebuia să se pregăteasca şi să aibă un plan B", a afirmat John McEnroe la ESPN citat de Telekom Sport.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

×