x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Regele zgurei a fost îngenuncheat la Roland Garros după un meci nebun. Djokovic intră în finală

Regele zgurei a fost îngenuncheat la Roland Garros după un meci nebun. Djokovic intră în finală

12 Iun 2021   •   06:39
Regele zgurei a fost îngenuncheat la Roland Garros după un meci nebun. Djokovic intră în finală
Sursa foto: Hepta

Rafael Nadal a fost învins de Novak Djokovic într-un meci nebun la Roland Garros. Cea de a doua semifinală a fost câștigată vineri seara de sârbul Djokovic, care l-a învins în 4 seturi pe Nadal, ducând la 30-28 scorul întâlnirilor directe. Nadal ratează șansa de a deveni recordman al circuitului ATP, cu cele mai multe Grand Slam-uri.

Novak Djokovic a câștigat în 4 seturi, 3-6, 6-3, 7-6 (4), 6-2, după un meci de 4 ore și 13 minute.

Nadal a debutat fulminant, ducând rapid scorul la 5-0, în primul set. Djokovic a revenit ușor, dar nu cât să refacă diferența, spaniolul câștigând cu 6-3.

Au urmat două seturi în care nivelul tenisului celor doi a fost la cel mai ridicat nivel, cu un plus evident pentru Djokovic, care a găsit mai multe soluții și a greșit mult mai puțin decât Nadal. Spaniolul a avut o minge de set, pe finalul setului 3, nevalorificată însă.

În ultimul set a părut că spaniolul a obosit, jocul său fiind ușor haotic, cu multe erori neforțate. Djokovic a returnat impecabil și s-a impus cu 6-2, calificându-se în finală, unde îl va întâlni pe grecul Stefanos Tsitsipas.

Sârbul este pentru a cincea oară în finală la Roland Garros, el fiind câştigător în 2016. Pentru Tsitsipas va fi prima finală de Grand Slam.

Rafael Nadal a ratat șansa de a pune mâna pe al 14-lea titlu de la Roland Garros.

Sursa: Mediafax

×