x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Roland Garros 2020. Simona Halep și-a făcut cadou o victorie de ziua ei

Roland Garros 2020. Simona Halep și-a făcut cadou o victorie de ziua ei

de Razvan Voiculescu    |    27 Sep 2020   •   15:48
Roland Garros 2020. Simona Halep și-a făcut cadou o victorie de ziua ei
Sursa foto: Hepta

Simona Halep, locul 2 WTA, a împlinit, duminică, 29 de ani. Sportiva din Constanța a debutat la Roland Garros cu o victorie rapidă în fața ibericei Sara Sorribes Tormo, locul 70 mondial, cu scorul de 6-4 6-0.

Primul break a fost câștigat de jucătoarea din Spania la 1-3, dar Halep a făcut rebreak, dar jucătoarea născută în Spania nu a cedat și a reușit un nou break. Simona a revenit și a câștigat setul cu 6-4. Setul al doilea a fost dominat de Halep și adjudecat cu 6-0. Românca a câștigat 10 game-uri consecutive.

Meciul a durat o oră și 22 de minute.

Halep şi-a asigurat un cec de 84.000 de euro şi 70 de puncte WTA. În turul secund, românca o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Irina Begu şi elveţianca Jil Teichmann.

"Da, am avut ceva probleme la începutul meciului. Mingea nu prea zbura, ea nu greșea deloc, e foarte puternică. Lovește cu mult efect. Apoi am urmat planul B, mi-am deschis mai mult terenul și am încercat să nu închid repede punctele.

Am muncit mult pentru fiecare punct. Cred că am făcut un record de scurte astăzi, n-am lovit niciodată atât de multe într-un meci. Dar a fost bine, am scos-o din ritm", a spus Simona Halep, după victoria din primul tur de la Roland Garros, pentru Eurosport.

 

 

×
Subiecte în articol: simona halep