x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi SCM Râmnicu Vâlcea, a doua victorie consecutivă în Liga Campionilor la handbal feminin

SCM Râmnicu Vâlcea, a doua victorie consecutivă în Liga Campionilor la handbal feminin

20 Ian 2021   •   20:20
SCM Râmnicu Vâlcea, a doua victorie consecutivă în Liga Campionilor la handbal feminin
Sursa foto: Hepta

SCM Râmnicu Vâlcea a obținut miercuri a doua victorie în EHF Champions League la handbal feminin, învingând pe muntenegrencele de la Buducnost cu 25-23 (14-10).

Echipa condusă de Florentin Pera reușise în weekendul trecut să obțină o primă victorie în grupa B, împotriva echipei Yuliyei Dumanska, Podravka Vegeta. Muntenegrencele au venit la Vâlcea cu un moral pozitiv, având 3 victorii în ultimele 4 meciuri, una dintre ele chiar împotriva româncelor, la jumătatea lunii noiembrie.

Partida de miercuri a fost la discreția vâlcencelor, ele având în permanență un avantaj destul de confortabil de 2-4 goluri. Buducnost s-a apropiat la un gol în repriza secundă, însă gazdele au menținut ritmul și au reușit să câștige cea de a doua partidă consecutiv în competiția supremă intercluburi.

Minevskaja cu 6 goluri, Liscevic și Gonzalez Alvarez cu câte 5, au fost golgheterele lui SCM, de cealaltă parte excelând Radicevic și Pineau, cu câte 6 reușite.

Vâlcea rămâne pe locul 6, cu 4 puncte din 8 meciuri, dar se desprinde la două puncte de Dortmund și Podravka, urmând să joace duminică, 24 ianuarie, cu TSKA Moskova, pe teren propriu.

Rusoaicele ocupă locul 3, cu 15 puncte din 9 meciuri, la egalitate cu locul 2, ocupat de Brest Bretagne.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: scm ramnicu valcea