x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Australian Open. Simona Halep, anunț legat de probleme de la spate. „La fel am pățit și la Roland Garros!”

Australian Open. Simona Halep, anunț legat de probleme de la spate. „La fel am pățit și la Roland Garros!”

06 Feb 2021   •   09:01
Australian Open. Simona Halep, anunț legat de probleme de la spate. „La fel am pățit și la Roland Garros!”
Sursa foto: Hepta

Australian Open 2021. Simona Halep a fost învinsă categoric, vineri, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, în sferturile de finală de la Gippsland Trophy. Românca a acuzat dureri la spate și a chemat medicul pe teren. 

Simona Halep a susținut o conferință de presă înainte de startul Australian Open și a explicat ce probleme a avut în meciul cu Alexandrova. Românca a spus că prezența sa la Australian Open nu este pusă în pericol de aceste dureri.

"Ieri m-am chinuit puțin. M-a durut spatele, mușchii mi s-au blocat puțin, dar am fost tratată aseară și în dimineața asta, deci sunt mai mai bine acum.

Nu e nimic îngrijorător. Sunt obișnuită cu astfel de probleme când e frig. La fel am pățit și la Roland Garros, deci nu sunt foarte îngrijorată, dar am grijă de această situație", a declarat Halep, la conferința de presă de la Melbourne.

Simona Halep va lua startul în turul 1 de la Australian Open, unde o va întâlni pe Lizette Cabrera (140 WTA, 23 de ani).

×