x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, eliminată de la Madrid Open după un meci epuizant

Simona Halep, eliminată de la Madrid Open după un meci epuizant

04 Mai 2021   •   17:30
Simona Halep, eliminată de la Madrid Open după un meci epuizant
Sursa foto: Hepta

Simona Halep (locul 3 WTA) a fost învinsă de belgianca Elise Mertens (locul 16 WTA) cu scorul de 6-4 5-7, 5-7, în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid. Meciul a durat două ore și 34 de minute.

Halep a vorbit la câteva ore după meci despre revenirea lui Mertens și spune că s-a simțit obosită în setul decisiv, set în care a avut un break avans încă din debut: "Cu siguranță aș fi avut nevoie de mult mai multe meciuri, dar a fost cum a fost, cu accidentări, e greu să joc turnee dacă nu sunt sută la sută.

Partidele pe care le-am jucat aici însă, la Madrid, mi-au arătat că sunt la un nivel destul de bun. Nu mi-am pierdut foarte mult din joc, dar mental și ca răbdare un pic se vede, mă grăbesc destul de mult și fac unele greșeli pe care în mod normal nu le-aș face sau în trecut nu le făceam.

Am simțit oboseală în setul al treilea, cred că s-a și văzut, dar vine tot de la meciuri, nu am avut partide strânse anul acesta, grele, în care să pot să-mi depășesc limita. Recuperarea este însă, sper eu, destul de rapidă, masaj, tratament și alergare, pentru că așa își revine corpul", a spus Halep, pentru GSP.ro.

Mertens va juca în sferturile de finală cu învingătoarea dintre Aryna Sabalenka (7 WTA) și Jessica Pegula (33 WTA)

×
Subiecte în articol: simona halep