x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep o întâlnește pe Elena Rybakina, în turul 3 la US Open

Simona Halep o întâlnește pe Elena Rybakina, în turul 3 la US Open

02 Sep 2021   •   09:57
Simona Halep o întâlnește pe Elena Rybakina, în turul 3 la US Open
Sursa foto: Hepta

Simona Halep (13 WTA) și-a aflat miercuri seara adversara din turul 3 al Grand Slam-ului de la US Open. Elena Rybakina (20 WTA) a trecut categoric de Caroline Garcia, în turul 2, cu 6-1, 6-4, și o va întâlni pe Halep, vineri seara.

Cele două sportive s-au mai întâlnit de două ori, în 2019, la Wuhan, când Halep a abandonat în primul set, la 5-4 pentru sportiva din Kazakhstan şi în 2020, la Dubai, când jucătoarea din România s-a impus în 3 seturi, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (5).

Simona Halep a povestit la conferința de presă de după meci că a avut dificultăți în perioada de recuperare, de după accidentare, la un moment dat fiind pus în pericol tot sezonul 2021, ceea ce a afectat-o și psihic.

Vorbind despre o posibilă întâlnire cu Rybakina, Halep a declarat: ”Este o sportivă foarte puternică. Ultimul nostru meci a fost unul foarte disputat. Nu mi-l doresc din nou, dar dacă aș fi sigură de victorie, în aceleași condiții, l-aș accepta. Știu că va fi o mare provocare pentru mine. Ea ajucat mult anul acesta, este foarte încrezătoare și foarte tânără, deci nu are nimic de pierdut. Eu vin după o accidentare, deci voi lua lucrurile așa cum sunt și îmi voi da șansa de a crede că e oricând posibil să câștig acest meci.”

Miercuri seara, cu o excepție, s-au încheiat meciurile turului 2 din partea de jos a tabloului, astfel că se cunosc meciurile din turul 3, din această jumătate de tablou. Surpriza de până acum, în această fază, a furnizat-o sportiva rusă Kamilla Rakhimova (134 WTA), care a ajuns pe tabloul principal din postură de lucky looser. Cu expeția ei și a canadiencei Leylah Annie Fernandez, în a doua jumătate de tablou s-au calificat doar sportive din rândul primelor 32 de favorite.

Meciurile turului 3 la US Open, în a doua jumătate de tablou:

Svitolina (5) - Kasatkina (25)
Rybakina (19) - Halep (12)
[16] Kerber or Kalinina vs Stephens
Fernandez - Osaka (3)
Krejcikova (8) - Rakhimova
Azarenka (18) - Muguruza (9)
Mertens (15) - Jabeur (20)
Collins (26) – Sabalenka (2)

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Simona Halep