x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, probleme la spate. Românca a pierdut fără drept de apel la Gippsland Trophy

Simona Halep, probleme la spate. Românca a pierdut fără drept de apel la Gippsland Trophy

05 Feb 2021   •   11:02
Simona Halep, probleme la spate. Românca a pierdut fără drept de apel la Gippsland Trophy
Sursa foto: Hepta

Simona Halep a fost eliminată de Ekaterina Alexandrova de la Gippsland Trophy, după ce a pierdut, vineri, în două seturi, 2 – 6, 1 – 6. Românca a acuzat probleme medicale.

Rusoaica Ekaterina Alexandrova a eliminat-o de la Gippsland Trophy pe Simona Halep, după două seturi, 2 – 6, 1 – 6, românca acuzând că are probleme la spate, potrivit Mediafax.

Simona Halep a început meciul în forță, însă la 2 -2 în primul set a început să pice psihic și să facă erori neforțate, pentru ca, în final, să piardă mai multe game-uri la rând.

Simona a acuzat, apoi, probleme medicale la spate și a cerut intervenția trainerului.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 2 – 6, 1 – 6, iar rusoaica Ekaterina Alexandrova o va întâlni în semifinalele Gippsland Trophy pe Kaia Kanapi, din Estonia.

Simona Halep ar fi trebuit să joace azi şi la dublu, alături de australianca Daria Gavrilova, în sferturile de finală, însă a decis să se retragă, din cauza stării ei de sănătate.

În primul tur de la Australian Open, turneu care va începe luni, la Melbourne, Simona Halep, numărul doi mondial şi a doua favorită, ar urma să joace cu australianca Lizette Cabrera.

 

×
Subiecte în articol: simona halep Australian Open