x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Şoc la Dinamo! Mircea Rednic a plecat. Cine ar putea fi noul antrenor

Şoc la Dinamo! Mircea Rednic a plecat. Cine ar putea fi noul antrenor

03 Iun 2019   •   14:25
Şoc la Dinamo! Mircea Rednic a plecat. Cine ar putea fi noul antrenor
Sursa foto: Octavian Cocolos

Anunţ şocant al clubului Dinamo Bucureşti. Potrivit site-ului clubului, antrenorul Mircea Rednic a plecat de la echipă, în urma unei înţelegeri amiabile. Mircea Rednic a fost numit la conducerea dinamoviștilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Două săptămâni mai târziu, Dinamo a fost eliminată din Cupa României şi ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an. Dinamo a încheiat campionatul pe locul 9, cea mai slabă clasare din istoria clubului.

"FC Dinamo București și antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ștefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competițional 2018-2019. 
Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviștilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. 
Echipa din Ștefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an și a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament.
Dincolo de rezultate, FC Dinamo București îi mulțumește lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ștefan cel Mare. 
Noua conducere tehnică a echipei va fi anunțată prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro", se arată în comunicatul de pe site-ului.

 

 

×
Subiecte în articol: mircea rednic