x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenis: Monica Niculescu s-a calificat în sferturile probei de dublu în turneul WTA de la Shenzhen

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat în sferturile probei de dublu în turneul WTA de la Shenzhen

06 Ian 2020   •   13:00
Tenis: Monica Niculescu s-a calificat în sferturile probei de dublu în turneul WTA de la Shenzhen

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu şi japoneza Misaki Doi s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 775.000 dolari, după ce au învins cu 6-2, 6-2 cuplul Ekaterina Alexandrova (Rusia)/Oksana Kalaşnikova (Georgia).

Niculescu şi Doi au obţinut victoria după exact o oră de joc şi şi-au asigurat un cec de 4.100 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu.

În sferturile de finală, perechea va întâlni principalele favorite, Elise Mertens (Belgia)/Arina Sabalenka (Belarus), care au trecut cu 6-3, 7-5 de Katerina Bondarenko (Ucraina)/Lidia Morozova (Belarus).

Monica Niculescu are două titluri cucerite la Shenzhen în proba de dublu, în 2014 alături de Klara Koukalova (Cehia) şi în 2016 alături e americanca Vania King. În 2018, titlul a revenit româncelor Simona Halep/Irina Begu.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tenis