x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenismenul sârb Novak Djokovic a scăpat de infecția cu COVID-19

Tenismenul sârb Novak Djokovic a scăpat de infecția cu COVID-19

02 Iul 2020   •   15:16
Tenismenul sârb Novak Djokovic a scăpat de infecția cu COVID-19

Tenismenul sârb Novak Djokovic şi soţia sa Jelena au scăpat de infecția cu COVID-19, după ce ultimele teste au ieșit negative. În urmă cu 10 zile ei au contactat virusul ca urmare a participării la Adria Tour, un turneu caritabil organizat de acesta, transmite DPA.

"Testul PCR făcut la Belgrad de Novak Djokovic şi soţia sa Jelena a avut un rezultat negativ. Ei nu au prezentat niciun moment simptome şi au stat zece zile în izolare", a precizat echipa numărului 1 mondial.

Djokovic a anunţat, pe 23 iunie, că a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a luat parte la Adria Tour, un circuit care cuprinde turnee de tenis în Serbia, Croaţia şi Bosnia. Acesta a fost anulat după apariţia mai multor infecții, cu prilejul turneului de la Zadar (Croaţia).

Printre persoanele testate pozitiv s-au aflat Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki şi Borna Coric, antrenorul lui Dimitrov şi antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, precum şi soţia campionului sârb.

Novak Djokovic a fost puternic criticat pentru organizarea acestui eveniment, în cursul căruia nu au fost respectate protocoalele sanitare.

 

×
Subiecte în articol: tenis novak djokovic covid 19