x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Șumudică, învins în SuperLiga Turciei

Șumudică, învins în SuperLiga Turciei

03 Mar 2021   •   22:02

Surpriză de mari proporții în Super Liga Turciei, miercuri seara, în etapa a 29-a a campionatului. Ultima clasată Ankaragucu, a reușit să învingă liderul la zi al competiției, pe Galatasaray Istanbul, cu 2-1. 

Gazdele au marcat prin Akdag, din penalty, în minutul 45+1 și prin Lobjanidze, în minutul 55. Galatasaray a dominat categoric partida, mai ales din punct de vedere teritorial și al posesiei, nereușind însă să producă prea multe ocazii consistente în fața porții adverse.

Golul de onoare a fost marcat în prelungirile partidei de Akturkoglu. Galata a jucat în 10 oameni, din minutul 57, când Mostafa Mohamed a primit cartonaș roșu direct.

Într-o altă partidă din aceași etapă, Rizespor, formația antrenată de Marius Șumudică, a fost învinsă în deplasare de Kayserispor. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Rizepor a egalat în minutul 73, dar nu a avut puterea să mențină rezultatul. Cristian Săpunaru a fost singurul român care a evoluat la gazde, el fiind introdus doar din minutul 82.

De la instalarea sa pe banca lui Rizespor, Marius Șumudică a reușit să obțină doar 3 remize din 7 meciuri. Presa turcă a dat publicității declarațiile de la finalul meciului, în care antrenorul român ar fi
declarat că intenționează să își dea demisia.

×