x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Mister dezlegat: Pământenii răpiţi de extratereştri visează, de fapt, întâlnirile de gradul III

Mister dezlegat: Pământenii răpiţi de extratereştri visează, de fapt, întâlnirile de gradul III

27 Oct 2011   •   20:19
Mister dezlegat: Pământenii răpiţi de extratereştri visează, de fapt, întâlnirile de gradul III

Oamenii de stiinta au realizat un experiment mai putin obisnuit, pentru a afla ce se ascunde in spatele relatarilor rapirile unor pamanteni de catre extraterestri. Rezultatele au fost surprinzatoare, explicatia fenomenului fiind “citita' de cercetatori.

Specialistii de la Out-Of-Body Experience Research Center din Los Angeles au anuntat, conform Daily Mail, care citeaza livescience.com, ca persoanele care s-au declarat rapite de extraterestri au avut doar niste vise, asa-zis semiconstiente, care determina stari foarte ciudate, inclusiv celebra senzatie de decorporalizare, atunci cand o persoana isi vede din exterior propriul trup.

Cercetatorii au testat 20 de voluntari, iar sapte dintre acestia au reusit sa aiba vise in care erau rapiti de extraterestri dupa ce si-au propus sa se gandeasca in mod special la acest aspect. Subiectii au avut vise “lucide', ceea ce demonstreaza, potrivit oamenilor de stiinta, ca faimoasele intalniri de gradul III, care au loc aproape invariabil noaptea, sunt de fapt rodul imaginatiei.

Practic, intr-o anumita faza a somnului, oamenii traiesc senzatia de decorporalizare, extrem de intensa, care ii “convinge' ca nu viseaza. Speriati si fara sa inteleaga ce li se intampla in acele momente, ei isi imagineaza diferite scenarii, precum cel al rapirii de catre fiinte de pe alte planete, iar cum in vise imaginatia se materializeaza, oamenii creaza, fara sa-si dea seama, filmul unei rapiri.

Aceiasi specialistii sunt de parere ca oricine isi poate antrena creierul pentru a se decorporaliza, singurul obstacol fiind frica de acest experiment. Revenind la visele a sapte dintre cei 20 de subiecti, acestia au declarat ca au reusit sa ia legatura cu extraterestrii in timpul somnului, i-au descris pe acestia si au recunoscut ca intalnirea a fost infricosatoare.

×
Subiecte în articol: los angeles experiment extraterestri vise