x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Nostradamus: Un cilindru satanic aduce Apocalipsa în 2016

Nostradamus: Un cilindru satanic aduce Apocalipsa în 2016

02 Dec 2010   •   16:26
Nostradamus: Un cilindru satanic aduce Apocalipsa în 2016

Acceleratorul de particule este plin de surprinze, nu întotdeauna plăcute. S-a descoperit recent că însuşi Nostradamus a prezis că un cilindru satanic furios ameninţă globul. Ceea ce nu e foarte clar e dacă profeţia are vreo legătură cu acceleratorul.

Oamenii de ştiinţă care au interpretat lucrările lui Nostradamus  susţin că acesta menţionează existenţa unui "arc satanic din Europa", care în noiembrie 2010 ar putea cauza "arderi teribile" pe jumătate din glob. Ca rezultat, în 2011, vor cădea precipitaţii şi totul va fi infectat. Nu vor mai fi plante, animale şi până în 2016 toţi oamenii vor muri, potrivit english.pravda.ru, citat de realitatea.net.

De altfel, comentează cei care i-au interpretat profeţiile, un eveniment important s-a petrecut pe 4 şi 7 noiembrie anul acesta, la CERN: cei care au testat acceleratorul au înregistrat primele coliziuni ale ionilor la o viteză foarte mare.

Nu este prima alăturare între experimentul de la Geneva şi profeţiile lui Nostradamus. Chiar la lansarea LHC, o serie de interpretări ale lui Nostradamus avertizau asupra pericolului acceleratorului. Era vorba, mai exact, de versurile: "Fugiţi, fugiţi din Geneva cu toţii. Raza contrapozitivă o să vă extermine pe toţi".

Până acum s-a crezut că profeţia sa despre apocalipsă vorbea despre lansarea unei rachete balistice.

Sursa foto: picasaweb.google.com

×