x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cisco vinde şi în România tableta business Cius

Cisco vinde şi în România tableta business Cius

de Alexandru Radescu    |    19 Oct 2011   •   13:49
Cisco vinde şi în România tableta business Cius

La mai bine de un an de zile de la lansarea oficiala pe piata din SUA, reprezentantii Cisco au decis sa prezinte oficial tableta business Cius sI pentru mediul business din Romania.

Bazata pe sistemul de operare Android 2.2, cu ecran de 7 inci si sustinuta de noul procesor Intel Atom la 1,6Ghz, Cius combina capabilitati de voce, video, colaborare si virtualizare unice pentru mediui de tip enterprise. Tablet PC-ul cantareste 520g, are o camera de 5MP, filmeaza la 720p, costa 725 de dolari, dar nu va putea fi achitionat prin retail, ci doar prin intermediul partenerilor Cisco.

Cius permite utilizatorilor sa aiba acces de la un singur dispozitiv mobil la o varietate de aplicatii de afaceri: voce si video HD, mesagerie instant, e-mail si aplicatii social media corporatiste. Cisco Quad, Cisco WebEx, Cisco Unified Presence, serviciul de mesagerie instant, e-mail si Cisco Unified Communications Manager sunt aplicatii 'native' ale tabletei, toate acestea folosind standarde de securitate.

Prin intermediul tabletei Cius, aplicatii vitale pentru productivitatea companiei pot fi accesate din data center si distribuite peste retea, securizat, ca SaaS.

×