x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget LG aduce Cinema 3D în locuinţe.

LG aduce Cinema 3D în locuinţe.

de Alexandru Radescu    |    20 Mai 2011   •   15:18
LG aduce Cinema 3D în locuinţe.

LG lanseaza pe piata locala o noua serie de televizoare 3D, in familia Cinema 3D: LED Plus LW650S, LW5500, LW570S si LW4500.

Noua serie se remarca printr-o tehnologie care nu mai oboseste ochii la consum 3D prelungit: cu un film pozitionat pe suprafata ecranului, imaginea este separata in doua pentru a fi perceputa atat de ochiul stang, cat si de ochiul drept. Un alt amanunt important, atat pentru confortul in timpul vizionarii, cat si pentru portofelul nostru, este cel legat de ochelari pasivi cu o greutate de 16 grame (nu incorporeaza componente electrice. Fiecare televizor vine cu 5 perechi de ochelari, ceea ce este un mare pas inainte avand in vedere cele doua perechi care insoteau, pana acum, televizoarele 3D la achizitie).

De asemenea, noua gama poate converti continutul 2D in 3D la o calitate superioara, comparativ cu modelele lansate in 2010 iar atat continutul 2D cat si cel 3D este Full HD, lucru posibil prin tehnologia Film Patterned Retarder. Pana in prezent, televizoarele 3D proiectau o rezolutie de 1080p care era directionata alternativ pe un singur ochi, cel stang, respectiv pe cel drept. Cu tehnologia FPR se proiecteaza o rezolutie totala de 1080p Full HD care este separata in 540 de linii pentru fiecare ochi.

Noile modele incorporeaza un panel IPS cu un timp de raspuns de 8 ms, ceea ce va livra imagini 3D extrem de clare, iar unghiul de vizualizare lateral va permite un numar mai mare de privitori in faia televizorului.

Preturile pentru seria Cinema 3D incep de la 4200 de lei.

×
Subiecte în articol: lcd full hd lg cinema 3d lcd 3d