x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Nokia N9, în România din noiembre. Preţurile încep de la 480 de euro

Nokia N9, în România din noiembre. Preţurile încep de la 480 de euro

de Alexandru Radescu    |    27 Sep 2011   •   15:45
Nokia N9, în România din noiembre. Preţurile încep de la 480 de euro

Prezentat oficial in luna iunie, Nokia N9 cu sistem de operare open source MeeGo 1.2 (Harmattan) ajunge pe piata din Romania in luna noiembrie. Compania finlandeza a inceput azi livrarile la nivel mondial iar preturile la liber, fara taxe, sunt de 480 euro (varianta cu 16GB memorie interna) si 560 euro (cu 64GB).

N9 este un smartphone cu ecran tactil AMOLED, curbat in exterior si confectionat dintr-o sticla speciala, rezistenta. N9 nu are buton de "home": pe orice pagina te-ai afla la un moment dat, revii "acasa" printr-un simplu gest: degetul aluneca pe ecran, dinspre margine.

Ecranul tactil “capacitive' AMOLED (3,9 inci) are o rezolutie de 854×480, terminalul fiind proiectat pentru retele GSM/WCDMA, HSDPA 14Mbps. Camera foto de 8MP, cu lentile Carl Zeiss (sensor autofocus), ultra-rapida, obiectiv “wide', e considerata de producatori drept una dintre cele mai performante camere foto (de profil) proiectate pana in prezent.

De asemenea, terminalul vine cu un procesor ARM Cortex la 1GHz, browser webkit 2 (rapid), suita social-media adaptata noii platforme.

×
Subiecte în articol: nokia n9 ecran amoled meego 1.2