x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vodafone România, cu minusuri şi plusuri trimestriale

Vodafone România, cu minusuri şi plusuri trimestriale

de Alexandru Radescu    |    24 Iul 2011   •   11:46

Operatorul Vodafone Romania a inregistrat, in perioada aprilie-iunie 2011, venituri din servicii cu 4,1% mai mari fata de trimestrul precedent, dar cu 6,3% mai mici fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In ceea ce priveste numarul de clienti, operatorul anunta un total de 8.930.315 utilizatori, in scadere cu 2,9% fata de trimestrul precedent, ca rezultat al continuarii deconectarilor de SIM-uri prepay inactive.

ARPU mobil (Venitul Mediu pe Utilizator) a fost de 6,8 euro pentru trimestrul incheiat la 30 iunie, ceea ce corespunde unei cresteri de 11,6% fata de trimestrul precedent si unei scaderi de 2%, aprilie-iunie 2010.

La sfarsitul trimestrului analizat, abonatii reprezentau 38%, iar utilizatorii serviciilor prepaid 62% din totalul clientilor Vodafone Romania.

"Ne bucuram sa vedem semnale pozitive in performanta noastra din ultimul trimestru, cum ar fi cresterea veniturilor si a ARPU fata de trimestrul precedent, in pofida conditiilor dificile de pe piata', a declarat Iñaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

×