x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Girafele lui Michael Jackson, asasinate?

Girafele lui Michael Jackson, asasinate?

de Anca Aldea    |    13 Ian 2010   •   00:00

Două dintre girafele lui Michael Jackson, care trăiau odinioară la Neverland, au încetat din viaţă miercuri din motive necunoscute.

Poliţia nu a făcut nici o declaraţie, deoarece există o anchetă în acest caz de moarte suspectă. Dar directorul rezervaţiei în care au ajuns cele două mamifere în 2006 spune că animalele au fost asasinate.

"Credem că este vorba despre un asasinat. Nu există altă explicaţie. Cineva le-a rănit. Erau sănătoase. (...) Nu există semne de infecţie, de abuz sau de neglijare", a declarat, pentru publicaţia online www.Tmz.com, Freddie Hancock, fondatorul şi directorul Rezervaţiei Banjoko din Page, Arizona.

Animalele - Jabbar Jr. (sau JJ, cum îi spunea Michael Jackson) şi Rambo - au încetat din viaţă miercuri dimineaţă. Un expert al serviciului care se ocupă de protecţia animalelor a declarat pentru Tmz că cele două girafe "au fost prost hrănite şi/sau expuse la temperaturi foarte mici".

În urmă cu patru ani, Rezervaţia Banjoko a primit, de la Neverland, patru girafe: Rambo, Jabbar Jr., Princess şi Annie Sue. În octombrie 2009, autorităţile parcului au fost somate să plătească Consiliului Local din Page suma de 100.000 de dolari pentru a putea păstra cele patru animale.

×
Subiecte în articol: lumea